Inauguració

Aqui inauguru el blog, sobre el nostre petit projecte, crear un hort urbà a l'escola, no només per intentar ensenyar als nens més petits de primària, l'importancia de l'ecologia a l'etapa que esta passant la terra, sino per mostrar noves experiències a la vida divertides i a l'hora didàctiques.
L'hort serà dissenyat i construit per alumnes de 4t ESO, de l'escola Joaquima de Vedruna, entrar a aquest blog podrem descobrir com fer un hort urbà a casa, otenir consells i intentarem resoldre moltes més preguntes o dubtes que tingueu.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

això ja comença a tenir forma!
F.Peralta

Ferran dijo...

Enhorabona per la feina que estàs fent amb el blog!
Ànims!

Anónimo dijo...

muy buena albert..

christian

Anónimo dijo...

muy buena albert..

christian

Anónimo dijo...

Molt bé, molt bé!!! Ja veig que el que hem lluitat tots plegats des de fa força temps, està agafant forma!
PD: Per cert, si voleu, us puc passar informació (ja que fa algun temps vaig fer un curs sobre horts urbans força interessant!).
Vinga, ara a treballar de valent per després recollir de valent!!!
CESC SONERA

sole dijo...

! Hola , chicos y chicas ! Me he quedado muy impresionada con vuestro trabajo en la construcción de un huerto urbano . Es interesante tanto la faceta científico - tecnológica como la lingüística ya que el redactado que contiene el texto instructivo y explicativo del proceso de creación del huerto está muy claro y es preciso . Enhorabuena por demostrar de manera evidente y obvia la asimilación y desarrollo de las distintas vertientes del saber . ! Ánimos y adelante ! Pronto saborearemos tomates verdes fritos ! SOLE

Anónimo dijo...

Crec que esteu fent molt bona feina. Felicitats!!
Un hort on poder anar a plantar qualsevol cosa amb els més petits de l' escola és un fet que desitjàvem fa molt de temps. Llegint el vostre projecte veig que ara s' està fent realitat. Felicitats de nou!
Silvia Mayorgas

Ssebloc dijo...

Hola, em dic Sílvia i sóc de l'Escola del Carme de Sabadell, una altra escola Vedruna i m'ha encantat el votre hort!! Potser us el copiem i tot!!

Per cert Albert, el bloc està súper bé!! Felicitats